T-Mobile verhoogt 4G snelheid naar 300 Mbit/s

Snelste 4G providerT-Mobile heeft de 4G snelheid verhoogt naar 300 Mbit/s. De woordvoerder van T-Mobile (Kathleen Loods) heeft aan bestemobieleproviders.nl vermeldt dat deze snelheid nog niet overal op het netwerk is doorgevoerd, volgens Kathleen Loods zal de snelheid na de zomer op het hele netwerk doorgevoerd zijn.

T-Mobile verhoogt 4G snelheid naar 300 Mbit/s

T-Mobile heeft sinds kort haar 4G snelheid verhoogt naar 300 Mbit/s. T-Mobile biedt momenteel het snelste 4G internet aan van alle providers. Eerder leek de provider al te testen met de verhoogde 4G snelheid, op de dekkingskaart van T-Mobile was begin 2017 en ook eind 2016 te zien dat enkele tests boven de ‘reguliere’ snelheid van 120 Mbit/s kwamen maar ook tests die de 300 Mbit/s snelheid bereikte. T-Mobile is momenteel de enige provider waar het mogelijk is de resultaten van een speedtest te zien op de dekkingskaart.

Netwerk van T-Mobile beste volgens P3 onderzoek

T-Mobile heeft de snelheid van het 4G netwerk verhoogd kort nadat bekend was dat de provider voor de tweede keer op rij als beste uit het P3 onderzoek kwam. De provider heeft volgens het onderzoek een gemiddelde downloadsnelheid 81 Mbit/s, in vergelijking met de test van vorig jaar is de gemiddelde 4G snelheid van T-Mobile bijna met 20 Mbit/s toegenomen. Na T-Mobile heeft Vodafone de hoogste gemiddelde snelheid met 61,1 Mbit/s.

Meer over:

Andere bezoekers bekeken ook:

24 juni 2019
T-Mobile heeft op 27 mei VoLTE geactiveerd voor alle klanten die na 29 januari 2019 een abonnement hebben...
Lees het volledige artikel
13 mei 2019
Simyo heeft vandaag de internetsnelheid verhoogd van 225 Mbit/s naar 256 Mbit/s. Met deze internetsnelheid zijn ze...
Lees het volledige artikel