Beste sim only abonnementen

De beste sim only providers

Sim only abonnementen worden steeds populairder. Een sim only abonnement is zeer voordelig. Bij een sim only abonnement krijg je een databundel die je bij een prepaid abonnement vaak speciaal moet aanschaffen. Naast een sim only abonnement kan je ook een abonnement met telefoon aanschaffen bij een provider. Een telefoon met abonnement is echter vaak duurder dan een sim only abonnement. Hieronder zijn de verschillende sim only abonnementen beoordeeld en gesorteerd op de prijs van het abonnement.

Iedere provider biedt een aantal verschillende sim only abonnementen aan. De grootte van de bel- en databundels verschilt per provider. Het gemiddelde verbruik van een consument is 2 tot 5 GB en 100 tot 200 belminuten per maand.

Beste sim only provider

Elke provider heeft een service waar ze in uitblinken. Youfone en Simpel bieden beide mobiel internet over 4G aan, echter verschilt de downloadsnelheid enorm. De downloadsnelheid bij Youfone is 256 Mbit/s terwijl deze bij Simpel slechts 75 Mbit/s is. Daarnaast bieden T-Mobile en Tele2 onbeperkte databundels aan terwijl andere providers dit niet doen.

Als consument is het dus belangrijk om te kijken welke provider aansluit bij jouw wensen. KPN staat bekend om een uitstekende klantenservice. Tele2 is de goedkoopste provider voor grote databundels. Met deze databundels probeert Tele2 zichzelf te richten op jongeren aangezien die gemiddeld meer data verbruiken dan oudere consumenten vanwege Snapchat, Spotify, Facebook en streamings-diensten zoals Netflix.

Hoe vind ik de beste sim only provider?

  1. Vul je verbruik in
  2. Vergelijk de resultaten
  3. Kies het beste resultaat

Beste sim only provider voor de gemiddelde consument

Door de komst van apps zoals Whatsapp en Facebook bellen mensen minder maar verbruiken ze meer data. De afgelopen jaren is het verbruik van internet op mobiele telefoons flink gestegen. Dit komt voornamelijk doordat een hogere internetsnelheid het mogelijk maakt om meer te internetten binnen dezelfde tijd. Daarnaast wordt met een hogere internetsnelheid alles automatisch op een hogere kwaliteit ingeladen. Hierdoor kiest de gemiddelde consument voor een grotere databundel en minder belminuten.