Samsung Galaxy S8 en S8 plus zijn vanaf nu te pre-orderen

Samsung Galaxy S8 en S8 plusDe officiële verkoop van de Samsung Galaxy S8 start op vrijdag 28 April, maar wie nu besteld krijgt het toestel al op 20 april geleverd. Zowel de S8 en de S8 plus zijn het goedkoopste af te sluiten in combinatie met een abonnement bij Tele2.

Pre-order Samsung Galaxy S8 en S8 plus

De Galaxy S8 en S8 plus liggen vanaf 28 april in de winkels, maar pre-orders worden al op 19 april verzonden. Deze actie geld voor elke bestelling die voor 19 april wordt geplaatst. De Galaxy S8 en S8 plus zijn momenteel beschikbaar bij alle mobiele providers met een eigen netwerk. Hieronder zijn twee vergelijkingen opgenomen van abonnementen die worden aangeboden in combinatie met een Galaxy S8 en S8 plus.

Galaxy S8 (5,8 inch)

DatabundelPrijs p/m
5 GB / onbeperkt bellen /sms€ 46,-
5 GB / onbeperkt bellen /sms€ 49,50
5 GB / onbeperkt bellen /sms€ 49,-
5 GB / onbeperkt bellen /sms€ 56,- + bijbetaling van € 24,-

Galaxy S8 plus (6,2 inch)

DatabundelPrijs p/m
5 GB / onbeperkt bellen /sms€ 49,-
5 GB / onbeperkt bellen /sms€ 49,50 + bijbetaling van € 100,-
5 GB / onbeperkt bellen /sms€ 57,50
5 GB / onbeperkt bellen /sms€ 59,- + bijbetaling van € 48,-

Tele2 is de goedkoopste mobiele provider

Uit de vergelijking komt Tele2 als goedkoopste aanbieder voor de Galaxy S8 alsmede de Galaxy S8 plus naar voren. Qua prijs is Tele2 hiermee de beste mobiel provider in combinatie met een Galaxy S8. Bovenstaande vergelijking is zonder eenmalige bijbetaling voor het toestel, m.u.v. T-Mobile bij de Galaxy S8 plus; en KPN bij de Galaxy S8 en S8 plus. Bij deze providers is een bijbetaling verplicht; hoe hoger de bijbetaling hoe lager de maandelijkse lasten.

De Galaxy S8: een ultra-moderne smartphone

Samsung Galaxy S8 De Galaxy S8 en de S8 plus werden een tijdje geleden al aangekondigd door Samsung. De oficielle onthulling door Samsung vond plaats op 29 maar 2017. Het scherm van de Galaxy S8 is 5,8 inch groot, bij de Galaxy S8 plus is dit maar liefst 6,2 inch. Hiermee is het scherm van de S8 0.3 inch groter dan het scherm van zijn voorganger, de Galaxy S7. De opslagcapaciteit bedraagd 64 GB en is uitbreidbaar naar 256 GB geheugen. Een nieuwe functie van de Galaxy S8 is de irisscanner, deze kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het unlocken van de smartphone. De S8 heeft een IP68 certificering en is hiermee stofbestendig en waterdicht. Samsung heeft er in tegenstelling tot Apple voor gekozen om de 3.5 inch mini-jack aansluiting voor koptelefoons te behouden. De Galaxy S8 wordt geleverd met in-ear oordopjes van AKG.

Naast de uitstekende hardware specificaties heeft de S8 een uniek uiterlijk. Danzij de minimale schermranden kan er een groter scherm in een relatief kleine behuizing worden geplaatst, hierdoor lijkt het alsof de voorkant van de telefoon helemaal uit het scherm bestaat.

Meer over:

Andere bezoekers bekeken ook:

17 mei 2019
Uit onderzoek van ACM Telecommonitor blijkt dat het verbruik van mobiele data de laatste jaren aan het groeien is....
Lees het volledige artikel
16 oktober 2018
Tele2 heeft een nieuwe abonnementsvorm gelanceerd. Je kunt nu bij Tele2 een speciaal abonnement nemen voor je...
Lees het volledige artikel