Tele2 is de beste mobiele provider

Tele2 winnaar beste mobiele provider van 2017De beste mobiele provider van 2017 is Tele2, deze provider biedt goedkope abonnementen, heeft een hoge downloadsnelheid, een goed netwerk én een goede klantenservice. Hoewel Tele2 niet overal het aller beste in is, heeft de provider wel in elke categorie een hoge score.

Belangrijk bij telefoon abonnement

Alle providers bieden meerdere abonnementen aan, voor verschillende type verbruik. Hoewel de maandelijkse kosten van een abonnement belangrijk zijn tijdens het kiezen van een provider is dit niet het aller belangrijkste. Simpel biedt bijvoorbeeld telefoon abonnementen tegen een lage prijs, echter betekent dit niet dat Simpel de beste mobiele provider is. De beste mobiele provider biedt goedkope abonnementen aan maar heeft ook andere voordelen.

Beste provider voor mobiel internet

De provider met het beste mobiele internet is op dit moment KPN, deze provider is actief dekking aan het verbeteren in de dunbevolkte gebieden. De hoogste downloadsnelheid is verkrijgbaar bij Youfone. De provider Youfone maakt gebruik van het netwerk van KPN. Bij Youfone krijg je toegang tot het zeer goede netwerk van KPN én je krijgt een hoge downloadsnelheid.

Beste klantenservice

Niet iedereen is op zoek naar de hoogste downloadsnelheid, een groot aantal consumenten zoekt een provider waarbij de klantenservice zeer goed is. Momenteel biedt KPN de beste klantenservice van alle mobiele providers. Hoewel Tele2, T-Mobile en Vodafone ook een goede klantenservice aanbieden is de bereikbaarheid van deze providers minder goed. Je kan bij KPN 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen naar de klantenservice. Hierdoor kan KPN je altijd te woord staan en je helpen als je problemen met je telefoon óf abonnement hebt.

De beste mobiele provider van 2017

KPN is een provider die uitblinkt op de betrouwbaarheid van het netwerk en de klantenservice. Het grootste nadeel van KPN is dat deze provider duur is in vergelijking met andere mobiele providers. De beste mobiele provider van 2017 is daarom Tele2 in plaats van KPN. Tele2 biedt een goede dekking binnen Nederland, de provider heeft daarnaast ook een goede klantenservice en heeft zeer goedkope abonnementen. Door deze drie factoren is Tele2 als beste mobiele provider van 2017 gekozen.

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid...
Lees het volledige artikel
14 januari 2021
Tele2 biedt 5G aan!
Tele2 biedt per vandaag 14 januari 2021 5G internet aan! Tele2 is hiermee de vierde...
Lees het volledige artikel

Meer over: