Tele2 is de beste mobiele provider

Tele2 winnaar beste mobiele provider van 2017De beste mobiele provider van 2017 is Tele2, deze provider biedt goedkope abonnementen, heeft een hoge downloadsnelheid, een goed netwerk én een goede klantenservice. Hoewel Tele2 niet overal het aller beste in is, heeft de provider wel in elke categorie een hoge score.

Belangrijk bij telefoon abonnement

Alle providers bieden meerdere abonnementen aan, voor verschillende type verbruik. Hoewel de maandelijkse kosten van een abonnement belangrijk zijn tijdens het kiezen van een provider is dit niet het aller belangrijkste. Simpel biedt bijvoorbeeld telefoon abonnementen tegen een lage prijs, echter betekent dit niet dat Simpel de beste mobiele provider is. De beste mobiele provider biedt goedkope abonnementen aan maar heeft ook andere voordelen.

Beste provider voor mobiel internet

De provider met het beste mobiele internet is op dit moment KPN, deze provider is actief dekking aan het verbeteren in de dunbevolkte gebieden. De hoogste downloadsnelheid is verkrijgbaar bij Youfone. De provider Youfone maakt gebruik van het netwerk van KPN. Bij Youfone krijg je toegang tot het zeer goede netwerk van KPN én je krijgt een hoge downloadsnelheid.

Beste klantenservice

Niet iedereen is op zoek naar de hoogste downloadsnelheid, een groot aantal consumenten zoekt een provider waarbij de klantenservice zeer goed is. Momenteel biedt KPN de beste klantenservice van alle mobiele providers. Hoewel Tele2, T-Mobile en Vodafone ook een goede klantenservice aanbieden is de bereikbaarheid van deze providers minder goed. Je kan bij KPN 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen naar de klantenservice. Hierdoor kan KPN je altijd te woord staan en je helpen als je problemen met je telefoon óf abonnement hebt.

De beste mobiele provider van 2017

KPN is een provider die uitblinkt op de betrouwbaarheid van het netwerk en de klantenservice. Het grootste nadeel van KPN is dat deze provider duur is in vergelijking met andere mobiele providers. De beste mobiele provider van 2017 is daarom Tele2 in plaats van KPN. Tele2 biedt een goede dekking binnen Nederland, de provider heeft daarnaast ook een goede klantenservice en heeft zeer goedkope abonnementen. Door deze drie factoren is Tele2 als beste mobiele provider van 2017 gekozen.

Meer over:

Andere bezoekers bekeken ook:

22 juli 2019
Hollandsnieuwe & Ziggo starten met combivoordeel
Hollandsnieuwe is gestart met extra voordelen voor klanten die ook Ziggo internet & TV voor...
Lees het volledige artikel
17 mei 2019
De beste mobiele provider voor klein gebruik
Uit onderzoek van ACM Telecommonitor blijkt dat het verbruik van mobiele data de laatste jaren aan...
Lees het volledige artikel