Simyo beste klantenservice van 2019

Simyo heeft de beste klantenservice van 2019 op basis van ons uitgebreide onderzoek. Deze telefoonprovider is een premium sim only provider geworden. Je betaalt iets meer dan voorheen maar je krijgt er wel een hele goede service voor terug. 

Simyo heeft de beste klantenservice 

In 2019 hebben wij onderzoek gedaan naar de klantenservice van verschillende providers. Daarbij is Simyo als beste uit de test gekomen. Dit resultaat is gebaseerd op een aantal factoren namelijk; de klantenservice, de verschillende manieren om in contact te komen met deze provider en de Simyo app.

Telefonische klantenservice

Allereerst hebben wij telefonisch een aantal vragen gesteld en zijn wij daarbij door hen het beste te woord gestaan. De klantenservice van deze provider was erg vriendelijk en daarnaast waren zij zeer deskundig in het beantwoorden van de vragen. Ook heeft de klantenservice rustig de tijd genomen en kwamen daardoor zeer relaxed over. Dit komt mede doordat Simyo niet beoordeeld wordt op sales. 

Op andere manieren in contact komen

Bovendien kun je ze ook op andere manieren bereiken. Op de website van Simyo staat een forum waarop vragen gesteld kunnen worden of waar de meest gestelde vragen al beantwoord zijn. Stel je hebt een vraag, dan is de kans groot dat deze al beantwoord is op het forum. Ook maakt deze provider gebruik van social media kanalen zoals Facebook en Twitter om eventuele vragen te beantwoorden van hun klanten.

Simyo app

Verder hebben zij nog niet zo lang geleden de Simyo app vernieuwd. Het is nu mogelijk om meerdere Simyo nummers te beheren vanuit 1 account. Je kunt dus bijvoorbeeld als ouder de uitgaven van je kind beheren. Zij hebben deze functionaliteit recent ontwikkeld omdat er veel vraag naar is. Hieruit blijkt weer dat zij goed luisteren naar de behoeftes van de klant en ze helpen waar nodig. 

Het netwerk van Simyo

Naast dat Simyo een goede klantenservice heeft, doet het netwerk daar ook niet voor onder. Simyo maakt daarbij gebruik van het KPN netwerk en zij zijn daardoor erg snel en hebben een zeer goede dekking in Nederland. De maximum internetsnelheid is namelijk 256 Mbit/s. Dat is erg snel, de gemiddelde snelheid van providers ligt namelijk rond de 220 Mbit/s.

Simyo ten opzichte van andere providers

Simyo Simpel Ben
Netwerk KPN T-Mobile T-Mobile
Standaard 4G snelheid 256 Mbit/s 75 Mbit/s 100 Mbit/s
Gratis 4G
Maandelijks opzegbaar
Klantenservice


Hierboven is een overzicht gemaakt van de kwaliteiten van Simyo ten opzichte van de verschillende providers. Zodat je gemakkelijk de verschillende providers kunt vergelijken met Simyo. Bekijk vervolgens hier nog het hele onderzoek dat is uitgevoerd naar de klantenservice van deze provider.

Nieuwe aanbieding van Simyo

Vanaf vandaag tot 31 mei heeft Simyo een nieuwe aanbieding genaamd: de “Doe je ding deals”. Simyo vindt dat de klant het beste weet wat zij nodig hebben en daarom kun je vanaf vandaag zelf je bundel samenstellen. Nog een voordeel die daarbij komt kijken is dat je het elke maand kan aanpassen. Dus wil jij een andere bundel dan de vorige maand kun je het gemakkelijk veranderen.

Ronald van Rooijen

 Ronald van Rooijen
Ronald van Rooijen heeft al ruim tien jaar ervaring in de telecom. Hij weet alles over telefoons & providers. Ronald heeft interesse in de nieuwste technieken en voorziet consumenten van advies om de best passende provider te vinden.
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

6 oktober 2020
Simyo goedkoopste eSim provider
Heb je een telefoon met eSim of wil je een telefoon met eSim kopen? Bij Simyo heb je...
Lees het volledige artikel
3 maart 2020
Simyo biedt als tweede provider eSIM aan
Vanaf 27 februari biedt Simyo eSIM aan. Daarmee zijn zij de tweede mobiele provider...
Lees het volledige artikel

Meer over: