Nieuwe iPhone wordt vanavond bekend

De nieuwste iPhone releaseDe nieuwe iPhone 6s plus en de iPhone 6s worden vandaag bekendgemaakt. De nieuwe modellen liggen op 25 september 2015 in de Nederlandse winkels.

De nieuwste iPhone

De iPhone 6s wordt vandaag onthuld in America. Net zoals de iPhone 6 lancering zijn er opnieuw 2 modellen beschikbaar. Dit zijn de iPhone 6s en de iPhone 6s plus. De iPhone 6s plus zal een groter scherm hebben dan de iPhone 6s. De modellen zijn beschikbaar in de kleuren grijs, zilver, goud én roségoud. Deze laatste kleur is een nieuwe kleur. Op 25 september 2015 zal de nieuwe iPhone in Nederland beschikbaar zijn. Je kan de telefoon binnenkort reserveren bij KPN, Vodafone en T-Mobile.

De iPhone release

Apple heeft een enige tijd geleden een uitnodiging verstuurt met daarop “Hey Siri, give us a hint”. Op deze uitnodiging staat een datum, de datum op de uitnodiging is vandaag 9 september 2015. Op 9 september 2015 wordt de nieuwe iPhone 6s en de iPhone 6s plus bekendgemaakt. Het is altijd mysterieus omtrent de bekendmaking van de nieuwe iPhone. Buiten het sturen van een uitnodiging maakt Apple niets officieel bekend. De iPhone 6 was op 9 september 2014 onthult.

Hieronder kan je de iPhone reserveren bij de drie providers die hem momenteel aanbieden


Betere specificaties bij de iPhone 6s

De iPhone 6s plus en de iPhone 6s hebben beiden stevige concurrentie. De nieuwe Samsung Galaxy Edge+ is vanaf 4 september beschikbaar in Nederland en deze beschikt eveneens over goede hardware. De nieuwe iPhone 6s plus en de iPhone 6s zullen beiden beschikken over een A9 processor, dit is hoogstwaarschijnlijk een quad core processor. Hierdoor is de iPhone 6s veel sneller dan z’n voorganger die nog gebruik maakt van een dual core processor. Daarnaast zal de iPhone ook een betere grafische chip hebben, hierdoor kan je de nieuwste apps perfect afspelen.

Verwachte release datum iPhone 6s in Nederland

Hoewel de nieuwe iPhone vandaag bekend wordt gemaakt ligt de telefoon nog niet in de Nederlandse winkels. Als dezelfde tijdlijn aangehouden kan worden als de iPhone 6 dan zal de nieuwe iPhone waarschijnlijk op 25 september 2015 in de Nederlandse winkels liggen. KPN, Vodafone en T-Mobile zullen alle drie binnenkort meer informatie onthullen of je de iPhone 6s eerder kan bestellen. Het is te verwachten dat je de nieuwe iPhone 6s vandaag of morgen kan voor bestellen.

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

30 maart 2017
Samsung Galaxy S8 en S8 plus zijn vanaf nu te pre-orderen
De officiële verkoop van de Samsung Galaxy S8 start op vrijdag 28 April, maar wie nu besteld...
Lees het volledige artikel
13 september 2016
iPhone 7 en 7 Plus vanaf 16 september te koop bij mobiele providers
De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zijn vanaf deze week te bestellen bij mobiele providers. Vanaf 16...
Lees het volledige artikel

Meer over: