Hollandsnieuwe biedt flexibele bundels en verbetert klantenservice

Mobiele provider Hollandsnieuwe biedt betere klantenserviceVoor klanten die graag flexibel gebruik willen maken van hun abonnement heeft Hollandsnieuwe de ideale oplossing. Bij Hollandsnieuwe gaan zowel minuten als sms’jes en MB’s namelijk uit één bundel.

Hollandsnieuwe heeft de laatste tijd geen geweldige pers gekregen. Consumentenprogramma Radar wijdde er op 25 januari 2016 nog een uitzending aan. De bereikbaarheid van de klantenservice van Hollandsnieuwe is de afgelopen periode niet optimaal geweest, de mobiele provider heeft echter beloofd dit te verbeteren. Dat de klantenservice niet goed bereikbaar was bleek eerder al uit het onderzoek naar de beste mobiele provider van 2016. Zo heeft Hollandsnieuwe aangekondigd dat de marketingcampagne per direct wordt stopgezet en dat klanten die problemen hebben ondervonden zullen worden gecompenseerd.

Vooral de bereikbaarheid van de Hollandsnieuwe klantenservice wordt flink verbeterd, de capaciteit van de klantenservice wordt namelijk verdubbeld. Klanten kunnen Hollandsnieuwe vanaf nu bereiken tot 19.00 uur ’s avonds in plaats van tot 17.00 uur. Bovendien kunnen klanten tijdelijk gratis bellen met de Hollandsnieuwe klantenservice. De mobiele provider hoopt de bereikbaarheid van de klantenservice binnen zes weken helemaal op orde te hebben. Goed nieuws dus voor klanten van Hollandsnieuwe.

Beste mobiele provider voor flexibele bundels

Uit het recente onderzoek naar de beste mobiele provider van 2016 bleek dat Hollandsnieuwe goed scoort op de klantvriendelijkheid en eerlijkheid, voor deze aspecten behaalde de provider in het onderzoek vier van de vijf sterren. De sim only abonnementen die de mobiele provider aanbiedt kunnen bovendien gunstig zijn voor klanten. Het voordeel van Hollandsnieuwe is namelijk dat je belminuten, sms’jes en data uit één bundel gebruikt. Zo is er de bundel met 1000 minuten/sms’jes/MB’s, waarbij je zelf kunt bepalen dat je bijvoorbeeld 500 MB gebruikt, 200 sms’jes stuurt en 300 minuten belt. Bovendien zijn de abonnementen van Hollandsnieuwe tamelijk scherp geprijsd. Hieronder is een vergelijking te zien tussen een sim only abonnement van Hollandnsieuwe en Simyo.

Bundel Kosten per maand
300 min/sms, 1000 MB € 16,-
1000 min/sms/MB € 10,-

Hollandsnieuwe biedt de flexibele bundels in verhouding tegen een voordelige prijs aan. Voor tien euro krijgen klanten niet alleen maximaal 1000 minuten of sms’jes of MB’s, maar ze kunnen die ook nog flexibel kiezen. Simyo biedt daarentegen als voordeel dat de bundels gratis maandelijks kunnen worden aangepast. Bovendien maakt Simyo gebruik van het KPN netwerk, op dit moment het beste netwerk van Nederland. Hollandsnieuwe biedt zijn diensten aan via het netwerk van Vodafone.

De beste mobiele provider voor jouw situatie

Wat uiteindelijk de beste mobiele provider is hangt af van je belgedrag. Voor wie een goedkoop abonnement belangrijk vindt is Hollandsnieuwe de beste mobiele provider in vergelijking met Simyo. Voor slechts 10 euro per maand krijgen klanten bij Hollandsnieuwe immers een ruime bundel die bovendien flexibel kan worden ingezet. Als je het belangrijk vindt om in heel Nederland goed bereik te hebben of graag de mogelijkheid wilt hebben om de grootte van je bundels tussentijds aan te passen, dan is Simyo in jouw geval de beste mobiele provider.

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid...
Lees het volledige artikel
2 februari 2021
Hollandsnieuwe: Sneller 4G & Maandelijks opzegbaar
Sinds vandaag 2 februari 2021 biedt Hollandsnieuwe maandelijks opzegbare...
Lees het volledige artikel

Meer over: