Hogere downloadsnelheid bij Telfort en Simyo

Downloadsnelheid bij Simyo en Telfort verhoogdSimyo en Telfort bieden vanaf vandaag een hogere 4G downloadsnelheid aan. Door deze hoge 4G snelheid zijn beide mobiele providers nog betere mobiele providers geworden.

Hogere downloadsnelheid

De verhoging van de downloadsnelheid bij Simyo en Telfort is zeer goed. Door deze verhoging kunnen beide mobiele providers concurreren met Tele2 en zelfs de overige netwerkbeheerders doordat de maximale 4G snelheid kan worden behaald. Tele2, het dochterbedrijf van T-Mobile beheert een eigen 4G frequentie en hierdoor kan deze mobiele provider, in vergelijking met de andere dochter bedrijven een hogere downloadsnelheid aan bieden. Simyo en Telfort zijn beiden onderdeel van KPN. De extra kosten per maand zijn echter hetzelfde gebleven.

Netwerk van KPN

KPN biedt in Nederland, samen met Vodafone de snelste downloadsnelheid. Deze downloadsnelheid is enkel te bereiken door een 4G+ telefoon te gebruiken. Een 4G+ telefoon kan meerdere data uit meerdere frequenties combineren. KPN had daarnaast als eerste mobiele provider een totaal dekkend 4G netwerk, daarnaast is deze mobiele provider druk bezig met het verbeteren van de kwaliteit in dunbevolkte gebieden. De maximale 4G+ snelheid van KPN en Vodafone is 225 Mbit/s.

Nieuwe downloadsnelheid bij Simyo en Telfort

Oude downloadsnelheid Nieuwe downloadsnelheid
20 Mbit/s 150 Mbit/s
25 Mbit/s 150 Mbit/s

Naast het verhogen van de snelheid zijn de mobiele abonnementen van Telfort ook aangepast. De databundels bij Telfort zijn aangepast, de nieuwe databundels zijn 125 MB, 500 MB, 1000 MB en 2500 MB. Deze kosten nu respectievelijk: 4,- , 7,- , 10,- en 17,-. Het is opmerkelijk dat de databundels kleiner zijn geworden wanneer de downloadsnelheid is toegenomen. Als je bij Telfort over je databundel heen gaat wordt het internet afgesloten, je kan zelf echter extra MB’s bij kopen via de SMS.

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid...
Lees het volledige artikel
2 februari 2021
Hollandsnieuwe: Sneller 4G & Maandelijks opzegbaar
Sinds vandaag 2 februari 2021 biedt Hollandsnieuwe maandelijks opzegbare...
Lees het volledige artikel

Meer over: