Goedkoopste mobiele provider van 2013

De beste mobiele provider is niet de goedkoopste mobiele provider. Om de beste mobiele provider van Nederland te zijn worden andere criteria gehanteerd dan voor de goedkoopste mobiele provider. Voor de titel “beste mobiele provider” moet een mobiele provider onder andere een uitstekend netwerk hebben en een goede service verlenen aan haar klanten. Om de goedkoopste mobiele provider te zijn is alleen de prijs van belang. 

De goedkoopste mobiele provider van Nederland is in 2013 Youfone. Youfone is een sim only provider die aangesloten zit op het KPN-netwerk. Dit betekent dat je bij Youfone wel gebruik maakt van het uitstekende netwerk van KPN, maar niet de goede service van KPN krijgt. Mobiele providers concurreren hevig met elkaar om de goedkoopste mobiele provider van Nederland te zijn. De kans is groot dat aan het einde van 2013 een andere mobiele provider de goedkoopste is. Wij houden hier bij welke mobiele provider de goedkoopste is.

> Beste mobiele provider

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid staan. Maar...
Lees het volledige artikel
28 april 2020
Vodafone stelt 5G beschikbaar
Vanaf dinsdagavond 28 april stelt Vodafone 5G beschikbaar voor meer dan de helft van...
Lees het volledige artikel

Meer over: