Beste mobiele telefoon van 2013

De beste mobiele telefoon van 2013 is de Samsung Galaxy S IV. Deze telefoon heeft uitstekende hardware, net als andere high-end telefoons uit 2013, maar blinkt echt uit in de software.

De Galaxy S IV is de eerste telefoon in Nederland met een 5 inch full HD scherm. De beste mobiele telefoon is zeer snel in gebruik met een 1,9 GHz quadcore processor en 2 GB RAM geheugen. Er zitten twee camera’s op de Galaxy S IV, de camera aan de achterkant bevat 13 Megapixels en de camera aan de voorkant 2 Megapixels. De accuduur is langer dan bij andere high-end telefoons.

Deze mobiele telefoon heeft veel unieke software features die je het beste zelf uit kunt proberen. Zo bevat de Galaxy S IV Smart Scroll, een feature waarbij je met je ogen de telefoon kunt besturen. De telefoon zal automatisch naar beneden scrolt als je tijdens het lezen onderaan de pagina bent.

De goedkoopste abonnementen bij de Galaxy S IV zijn de abonnementen van Tele2. De beste mobiele provider voor de beste mobiele telefoon van 2013 is KPN omdat je dan gebruik kunt maken van het supersnelle 4G internet.

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid...
Lees het volledige artikel
28 april 2020
Vodafone stelt 5G beschikbaar
Vanaf dinsdagavond 28 april stelt Vodafone 5G beschikbaar voor meer dan de...
Lees het volledige artikel

Meer over: