Nieuwe mobiele telefoon abonnementen van telefoon provider Hi

Hi is gestopt met toestellease en biedt vanaf vandaag nieuwe mobiele telefoon abonnementen aan. Toestellease is niet succesvol geweest voor Hi. De telefoon provider ziet in dat Nederlanders minder interesse hebben in telefoon providers die toestellease aanbieden. Begin 2013 waren de telefoon providers met toestellease KPN, Telfort en Hi. Eerder is telefoon provider KPN al gestopt met toestellease. De enige telefoon provider die nog gebruik maakt van toestellease is Telfort. Waarschijnlijk stopt Telfort voor het einde van 2013 nog met toestellease.

Nieuwe mobiele telefoon abonnementen

De nieuwe telefoon abonnementen van Hi zijn gericht op een grote databundel met snel internet. Vanaf 1 GB datalimiet is je telefoon aangesloten op het snelle 4G netwerk van KPN waarbij je internetsnelheid 25Mbit/s is. Als je een datalimiet van 6 GB neemt krijg je zelfs toegang tot een internetsnelheid van 50Mbit/s. Het is net als voorheen mogelijk om geen belminuten bij het nieuwe mobiele telefoon abonnement te nemen. De nieuwe mobiele telefoon abonnementen van Hi zijn goedkoper dan de oude mobiele telefoon abonnementen. Je krijgt bij Hi nog steeds € 2,50 studentenkorting.

Beste telefoon provider 2013

Hi was op 26 augustus 2013 niet genomineerd voor beste telefoon provider 2013. Gezien de nieuwe mobiele telefoon abonnementen van Hi supersnel internet hebben is Hi genomineerd om beste telefoon provider 2013 te worden in de categorie snelste internet. Ondanks de goedkopere telefoon abonnementen wordt Hi niet genomineerd voor goedkoopste provider 2013.

> Beste telefoon provider 2013