iPhone 7 en 7 Plus vanaf 16 september te koop bij mobiele providers

iPhone 7 vanaf 16 september verkrijgbaar bij mobiele providersDe iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zijn vanaf deze week te bestellen bij mobiele providers. Vanaf 16 september kunnen klanten de nieuwste Apple toestellen bestellen. Dit jaar behoort Nederland tot de eerste groep landen voor de release van de nieuwe iPhone.

De iPhone 7 en 7 Plus zijn niet bij alle mobiele providers verkrijgbaar. Alleen bij de providers met een eigen netwerk kun je de iPhone 7 en 7 Plus bestellen. Hieronder is een vergelijking te zien van de abonnementen die worden aangeboden in combinatie met de iPhone 7. Voor de vergelijking is uitgegaan van een gemiddeld verbruik.

BelbundelDatabundelPer maandTotale kosten*
Onbeperkt min/sms1 GB€ 21,50€ 1140,19
Onbeperkt min/sms1,5 GB€ 16,-€ 1165,-
Onbeperkt min/sms1,5 GB€ 26,-€ 1229,24
Onbeperkt min/sms1 GB€ 25,-€ 1402,23

*Abonnementskosten plus toestelkosten, aansluitkosten en thuiskopieheffing

T-Mobile is de goedkoopste mobiele provider

Uit de vergelijking komt T-Mobile als goedkoopste aanbieder van de iPhone 7 naar voren. Qua prijs is T-Mobile daarmee de beste mobiele provider voor wie op zoek is naar een abonnement in combinatie met de iPhone 7. Alle bovenstaande abonnementen zijn inclusief onbeperkt bellen en 4G. Bij Tele2 en Vodafone krijg je in vergelijking met de andere providers een iets grotere databundel.

De prijzen in de bovenstaande vergelijking zijn gebaseerd op de kosten die je betaalt wanneer je ervoor kiest om je iPhone in één keer te betalen. In dat geval betaal je eenmalig een hoog bedrag, maar je krijgt hiervoor wel korting bij de mobiele providers. Als je je toestel liever in maandelijkse termijnen betaalt is dat ook mogelijk, maar worden de totale kosten hoger door de rente die je betaalt.

Meer over:

Andere bezoekers bekeken ook:

17 mei 2019
Uit onderzoek van ACM Telecommonitor blijkt dat het verbruik van mobiele data de laatste jaren aan het groeien is....
Lees het volledige artikel
16 oktober 2018
Tele2 heeft een nieuwe abonnementsvorm gelanceerd. Je kunt nu bij Tele2 een speciaal abonnement nemen voor je...
Lees het volledige artikel