Mobiele provider: Simyo

Gepubliceerd op dinsdag 25 april 2017 08:25
Prijs
Klantenservice
Dekking
Totaal
6,6

Simyo is een goedkope sim only provider op het KPN netwerk. Of je nu een groot of klein telefoon abonnement wilt, Simyo is altijd een goedkope keuze. De internetsnelheid van deze telefoonprovider is bij alle abonnementen 150 Mbit/s. Dit is zeer snel internet voor een sim only provider. In tegenstelling tot de meeste andere goedkope telefoonproviders is de klantenservice bij Simyo zeer goed.

Internet snelheid van Simyo

Mbit/s 0 300150
Simyo biedt standaard een 4G verbinding aan met een snelheid van 150 Mbit/s. Met 150 Mbit/s kan je emailen, WhatsAppen en muziek luisteren via het internet en video's in hoge kwaliteit op Youtube bekijken. Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Hierdoor heb je overal in Nederland toegang tot het 3G en 4G netwerk.

Beste sim only aanbieding

Hieronder zie je de beste sim only aanbiedingen bij Simyo van dit moment.

Belminuten Databundel Internetsnelheid Maandelijkse kosten
Onbeperkt min/sms
4 GB
94 GB 9150 Mbit/s 5€ 27,-
Onbeperkt min/sms
2 GB
42 GB 4150 Mbit/s 4€ 22,-
300 min/sms
2 GB
3 2 GB 3 150 Mbit/s 3€ 17,-
300 min/sms
1 GB
2 1 GB 2 150 Mbit/s 3€ 14,-
100 min/sms
1 GB
11 GB 1150 Mbit/s 3€ 13,-

Prijs van Simyo

Simyo is een dochterbedrijf van KPN en maakt hierom ook gebruik van het KPN netwerk. Het is bij Simyo mogelijk om maandelijks opzegbare en aanpasbare abonnementen aan te schaffen. Daarnaast heeft Simyo ook goedkope éénjarige abonnementen beschikbaar. Het is niet mogelijk een twee jarig abonnement af te sluiten bij Simyo. Simyo is enkel een sim only provider, en verkoopt dus geen telefoon abonnementen.

Klantenservice van Simyo

De klantenservice van Simyo is goed. Je kunt ook je vraag via Twitter, email of op het forum stellen. Op het forum zijn veel gebruikers actief die een groot deel van je vragen snel beantwoorden. De deskundigheid van de klantenservice van Simyo kan nog verbeteren.

Dekking van Simyo

Simyo gebruikt het 3G en 4G netwerk van KPN. Standaard wordt gebruik gemaakt van het 4G netwerk. Hoewel Simyo gebruik maakt van het KPN netwerk biedt Simyo niet dezelfde internet snelheid aan als KPN. De maximale downloadsnelheid bij Simyo is 150 Mbit/s. Er wordt wel gebruik gemaakt van het stabiele netwerk van KPN en het is overal in Nederland mogelijk gebruik te maken van 4G.

Totaalcijfer Simyo

Simyo is een goede mobiele provider en krijgt daarom een 6,6 uit 10 toegekend.

Simyo heeft een 6,6 gekregen omdat de klantenservice goed is maar qua deskundigheid nog kan verbeteren. Simyo biedt goedkope abonnementen aan maar voor de meeste gebruikers zijn dit niet de goedkoopste abonneemnten.

Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.

Dekkingskaart van Simyo

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Hieronder is de dekkingskaart van KPN weergegeven.

Dekkingskaart KPN

Alle Nederlandse mobiele providers vallen onder de netwerken van de mobiele hoofdproviders KPN, Vodafone en T-mobile. Voor een overzicht van mobiele hoofdproviders en providers die daaronder vallen:
» Overzicht mobiele hoofdproviders en dochters