Mobiele provider: KPN

Gepubliceerd op vrijdag 27 oktober 2017 07:37
Prijs
Klantenservice
Dekking
Totaal
7,6

Mobiele abonnementen bij KPN zijn vrij duur echter krijg je daar wel veel voor terug. De klantenservice is zeer goed en het netwerk is uitstekend. KPN biedt een maximale downloadsnelheid van 225 Mbit/s, dit is de maximaal haalbare 4G snelheid op dit moment. Bij KPN heb je bijna in heel Nederland het beste bereik. Als je op zoek bent naar een goedkoper telefoonabonnement kan je beter voor een andere telefoonprovider kiezen.

Internet snelheid van KPN

Mbit/s 0 300225
De mobiele provider KPN biedt haar klanten een downloadsnelheid van 225 Mbit/s aan. Om gebruik te kunnen maken van deze downloadsnelheid moet je mobiele telefoon verbinding kunnen maken met het 4G+ netwerk. Met een downloadsnelheid van 225 Mbit/s kan je muziekvideo's op Youtube binnen enkele seconden laden. Daarnaast kan je ongehinderd video bellen.

Beste aanbiedingen bij KPN

Hieronder zie je de beste aanbiedingen bij KPN van dit moment.

Belminuten Databundel Internetsnelheid Maandelijkse kosten
Onbeperkt min/sms
25 GB (4G)
925 GB 9225 Mbit/s € 38,-
Onbeperkt min/sms
10 GB (4G)
510 GB 5225 Mbit/s € 29,-
Onbeperkt min/sms
2 GB (4G)
1 2 GB 1 225 Mbit/s € 27,-
200 min/sms
1 GB (4G)
5 1 GB 5 225 Mbit/s € 20,-
150 min/sms
0 MB (3G)
10 MB 114,4 Mbit/s € 13,50

Prijs van KPN

De mobiele provider KPN heeft momenteel één van de vijf sterren gekregen op het onderdeel prijs. KPN heeft één van de vijf sterren gekregen omdat deze provider duurdere abonnementen heeft dan andere mobiele providers. In 2015 waren de abonnementen bij KPN aanzienlijk duurder dan bij andere mobiele providers. In 2016 zijn er goedkope mobiele abonnementen bij gekomen. De duurdere abonnementen zijn kwalitatief erg goed. Zo hebben deze abonnementen een downloadsnelheid van 225 Mbit/s.

Klantenservice van KPN

KPN heeft de beste klantenservice van 2017. De klantenservice van KPN is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Daarnaast is de klantenservice van KPN zeer professioneel en kunnen ze alle vragen bijna gelijk beantwoorden. De goede bereikbaarheid in combinatie met de service maakt KPN de mobiele provider met de beste klantenservice. Ook is deze beoordeling ook gebaseerd op door ervaringen uit emails verstuurd naar bestemobieleproviders.nl en van ervaringen op verschillende fora.

Dekking van KPN

KPN bood als eerste mobiele provider van Nederland een volledige 4G dekking aan in Nederland. Daarnaast probeert KPN om altijd de maximaal haalbare mobiele snelheid aan haar klanten te bieden. Momenteel is KPN bezig om een volledig dekkend 4G+ netwerk aan te leggen in Nederland. Uit onderzoek blijkt dat KPN het stabielste netwerk van alle mobiele providers heeft. Bekijk de uitrol van 4G+ op de dekkingskaart van KPN.

Totaalcijfer KPN

KPN is een goede mobiele provider die met een 7,6 uit 10 beoordeeld wordt.

KPN heeft totaal 11 sterren gekregen. KPN heeft een uitmuntende klantenservice die 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar is. KPN is de enige mobiele provider die op dit niveau klantenservice aanbiedt. Echter zijn de abonnementen van KPN wel duur, hiervoor krijgt KPN een minpunt. Hier tegenover staat dat deze mobiele provider excellente klantenservice biedt en een volledige 4G dekking heeft in Nederland. Daarnaast biedt KPN ook standaard 4G+ aan. Door deze positieve punten krijgt KPN een totaalcijfer van 7,6.

Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.

Dekkingskaart KPN

Dekkingskaart KPN

Alle Nederlandse mobiele providers vallen onder de netwerken van de mobiele hoofdproviders KPN, Vodafone en T-mobile. Voor een overzicht van mobiele hoofdproviders en providers die daaronder vallen:
» Overzicht mobiele hoofdproviders en dochters